Monteringsfärdiga stålkomponenter till ledande maskin- och utrustningstillverkare

Vi är specialiserade på produktion av svetsade stålkonstruktioner. Vi tillverkar olika monteringsfärdiga stålkomponenter för fordon, arbetsmaskiner och processutrustning. Vår produktion har utvecklats och optimerats i nära samarbete med våra kunder. Vi är pionjärer inom ArcTig-svetsning i Finland. Vårt företag har sju helt automatiserade och robotiserade FMS-produktionsceller, varav två är ArcTig-celler och fem är Mag-celler. Våra optimerade metoder minskar avsevärt antalet arbetsmoment, tillverkning av extra delar, svetsning och efterbehandling.

En viktig hörnsten i vår verksamhet är kvalitet: produkter av jämn kvalitet vid varje leverans, genomförande av order- och leveransprocessen enligt kundens krav samt förmågan att leverera monteringsfärdiga produkter vid rätt tidpunkt direkt till kundens produktionslinje.

Läs mer om våra svetsmetoder och monteringstjänster!

Kontakt oss

ArcTig-svetsning

Mag-svetsning

Vi ingår i Ateno

Sedan år 2022 ingår vi i Ateno Oy, som varit vår samarbetspartner i många år. Det här företagsarrangemanget har stärkt vår ställning som leverantör av monteringsfärdiga komponenter. Ateno är specialiserade på effektiv tillverkning av stålutskärningar och stålprodukter och har marknadens modernaste maskinpark. Tack vare vårt nu ännu närmare samarbete har vår leveranskapacitet som tillverkare av monteringsfärdiga komponenter stärkts ytterligare. Om ditt företag har återkommande beställningar och behöver en skicklig tillverkare av stålprodukter är vi den ultimata samarbetspartnern.