Hitsaus

Tehtaassamme on kolme erikokoisille tuotteille tarkoitettua robottihitsaussolua. Pystymme näiden solujen avulla hitsaamaan laajaa tuoterepertuaaria. Omassa tuotannossamme tapahtuva hitsaus nopeuttaa merkittävästi tuotteen jatkojalostusta ja lisää hintaetua, kun kuljetuskuluja ei synny. Ohjelmoimme itse robotit ja suunnittelemme ja valmistamme jigit itse omassa tuotannossamme. Myös tämä nopeuttaa valmistus- ja läpimenoprosessia. 

Isoin hitsaussolu on portaalirobottisolu, jolla voidaan hitsata pienistä kappaleista todella kookkaisiin kappaleisiin. Pyöritettävien kappaleiden maksimimitat ovat 3×9 m ja 5000 kg. Kaksi muuta robottisolua on tarkoitettu keskikokoisille ja pienille kappaleille.

Kaikissa kolmessa hitsaussolussa on kaksi hitsauspaikkaa. Kun robotti hitsaa toista kappaletta, toinen kappale asetetaan manuaalisesti paikoilleen hitsausta odottamaan. Keskeytyksetön ja automatisoitu hitsaus nopeuttaa työtä ja läpimenoaikaa. Robotilla lämmöntuonti ja hitsausjälki ovat tasalaatuisia.

Lisäksi tuotannossamme on hyvä käsihitsauskapasiteetti ja ammattitaitoiset hitsaajat. Olemme tottuneita hitsaamaan haastavia rakenteita ja pystymme valmistamaan tuotteita tehokkaasti yksittäiskappaleista piensarjoihin. Laadunhallintajärjestelmänä meillä on hitsauksessa käytössä ISO 3834-2.

Lisäksi tytäryhtiömme Ratesteelistä löytyy pitkälle automatisoitua ja robotisoitua hitsauskapasiteettia ArcTig- ja Mag-hitsaussoluissa.

Kysy lisää ja pyydä tarjous

HITSAUS

  • 3 robottihitsaussolua
  • Maksimimitat 3×9 m
  • Maksimipaino 5000 kg