MAG-hitsaus

Mag-hitsatut asennusvalmiit komponentit työkoneisiin ja laitteisiin

Mag-robottihitsauksemme koostuu viidestä erilaisesta pitkälle kehitetystä FMS-tuotantosolusta. Nämä tuotantoympäristöt soveltuvat erimuotoisten ja -kokoisten tuotteiden valmistukseen täysin automatisoidusti ja robotisoidusti. Valmistamiamme tuotteita käytetään mm. erilaisissa työkoneissa ja prosessiteollisuuden laitteissa. Soluissa voidaan hitsata tuotteita pienistä rullista suuriin runkoihin.

FMS-tuotantosoluissa robotit hoitavat materiaalin käsittelyn läpi hitsausprosessin. Voimme myös hyödyntää tuotteen valmistuksessa DIM-menetelmää. Tuotantosolujen optimointi tietyntyyppisten komponenttien valmistukseen vähentää tuotantovaiheita, nopeuttaa komponentin valmistamista ja tekee valmistuksesta kustannustehokasta. Robottihitsatun tuotteen visuaalinen laatu on tasaista.

Hitsatut tuotteet märkämaalataan tarvittaessa omassa tehtaassamme. Lisäksi meillä on kattava yhteistyökumppaniverkosto, joiden kautta saamme tuotteisiin korkealaatuiset koneistukset, pinnoitukset tai lämpökäsittelyt asiakkaan vaatimusten mukaan. Pintakäsittelyn jälkeen kokoonpanemme ja esivarustelemme tuotteet ja toimitamme ne suoraan asiakkaan kokoonpanolinjalle.

Ota yhteyttä, kun tarvitset pitkälle optimoitua tuotanto-osaamista ja kokoonpanolinjalle täysin asennusvalmiita tuotteita –

Ota yhteyttä

MAG-SOLUISSA VALMISTETTAVIEN TUOTTEIDEN ÄÄRIMITAT

  • 5 robottihitsaussolua
  • Pituus 3 m
  • Paino 1000 kg